Verkeersrecht

“Justice is an ideal, and law is a tool.”

Wat is verkeersrecht?

Waar verkeer is, gelden verkeersregels – gebundeld in verkeersrecht. Enkel zo kan de veiligheid van alle weggebruikers beschermd worden. Begaat u een verkeersovertreding, bent u betrokken bij een verkeersongeval, eist u een schadevergoeding of kreeg u een dagvaarding van de politierechtbank? WRight Lawyers to the rescue.

Want een incident in het verkeer is vlug gebeurd. Een snelheidsovertreding, het veroorzaken van een gevaarlijke verkeerssituatie, het overtreden van rij- en rusttijden… wij staan dagelijks cliënten in deze dossiers bij. Ook voor bijvoorbeeld joyriding en alcohol en drugsgebruik in het verkeer bieden we vakkundige en bedreven juridische bijstand. 

Verkeersrecht à la WRight Lawyers

Wat het verkeersdelict of schadegeval ook is, wij onderzoeken uw dossier tot op het bot en voeren uw verdediging stevig onderbouwd. Het gaat hier tenslotte ook om uw reputatie (en leven) en u verdient een eerlijk proces en een kwaliteitsvolle verdediging. Met onze ervaring in verkeersrecht stoten wij door tot de beste oplossing.

We treden eveneens op als u schade heeft opgelopen na een ongeval, als u bijvoorbeeld slachtoffer bent van een aanrijding en een schadevergoeding wil eisen.

Wat kost een verkeersrechtadvocaat?

Efficiënt communiceren. Daarin zijn we goed, naast procederen (wanneer het moet). Belangrijk, als we het voor u gaan opnemen. Verwacht u aan duidelijke prijsafspraken op uurbasis en gedetailleerde facturen zonder verrassingen.

Betrokken bij een verkeersongeval? Count us in voor verkeersrechtadvies op maat. Uw autoverzekering omvat meestal een rechtsbijstandsverzekering. Is dat het geval, dan betaalt uw verzekeraar de kwalitatieve bijstand die u krijgt van onze advocaat.

Contacteer WRight Lawyers, uw advocaat in verkeersrecht